BookingBooking

VELA VRATA HOTELBUSINESS

Buzet se nalazi na križanju mnogih internacionalnih puteva te ga njegova odlična  cestovna povezanost čini dobrim odabirom bilo da trebate predah na proputovanju ili pauzu radi koje nećete morati mijenjati rutu. Udaljen je samo oko 50 km od Poreča, Rijeke, Trsta ili Kopra i autobusnim je linijama dobro povezan sa istima te sa Venezijom, Umagom, Pulom i Zagrebom.

Nenametljivo elegantne sobe  te prostrani apartmani  moderno su opremljeni i pružaju sve što je potrebno za kvalitetan odmor. Činjenica da je  Buzet samo Vaša usputna stanica ne znači da pritom gubite na kvaliteti ponude. Lokacija hotela garantira Vam izbjegavanje gužvi koje se viđaju po istarskim prometnicama u ljetnim mjesecima, a opet, ako poželite do obale trebat će Vam  samo 45 min vožnje.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se mnoštvo restorana i agroturizama koji nude lokalne specijalitete i istarske tartufe , a preostalo vrijeme možete provesti puneći baterije u sauni, whirpool bazenu ili na masaži. U sklopu hotela nalazi se i wine bar sa širokom ponudom istarskih vina.

Buzetski kraj također ima raznoliku ponudu sportskih i kulturnih događanja, pa je hotel  Vela Vrata radi svog  kapaciteta i standarda  povoljan i za smještaj team building grupa.