BookingBooking

VELA VRATA HOTELRELAX

Boutique hotel Vela Vrata pruža apsolutno intiman odmor onima koji žele pobjeći od užurbanog i bučnog načina zivota. Nalazi se na jednoj od najslikovitijih lokacija u Istri, u starom dijelu  grada Buzeta. Okružen je umirujućom prirodom sjeveroistočne Istre, a pošto se nalazi na 150 m visokom brdašcu  pruža veličanstven pogled na dolinu rijeke Mirne.

Orijentiran je  na custom made aranžmane te će zadovoljiti želje gosta bilo da se radi o odmoru koji omogućava uživanje  u blagodatima kontinentalne Istre ili o romantičnom vikendu u opuštajućoj mediteranskoj klimi. Šarmantno uređene sobe zadržavaju starinski ugođaj iako su opremljene suvremenom tehnologijom, a  za one koji žele kompletni komfor na raspolaganju su i tri suitea (apartmani). 

Ugodna atmosfera, zatvorena welness zona, bogata gastronomska ponuda buzeštine i pregršt mogućnosti za izlete, istraživanja prirode  i outdoor aktivnosti čine hotel Vela Vrata idealnim mjestom za one koji traže odmak od ljetnih vreva  i potpunu relaksaciju.